Ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht

Als ondernemingsrecht advocaat staan wij cliënten bij in uiteenlopende zakelijke geschillen. De ondernemingsrecht specialisten van Forsyte hebben jarenlange ervaring in adviseren en procederen, onder andere op het gebied van vennootschapsrecht, faillissementsrecht, joint ventures, bestuurdersaansprakelijkheid, overnames en fusies. Op het hoogste niveau staan wij cliënten bij in alle facetten van het ondernemingsrecht.

Wanneer heeft u een advocaat ondernemingsrecht nodig?

Het ondernemingsrecht maakt in Nederland onderdeel uit van het privaatrecht. Het is een breed begrip dat betrekking heeft op al het rechtspersonenrecht, toegespitst op bedrijven met een winstoogmerk (een onderneming). Ontstaan er geschillen die van invloed zijn op uw onderneming, dan kunt u hiervoor terecht bij een ondernemingsrecht advocaat. Ook bij fusies, overnames of in het geval van een faillissement biedt een advocatenkantoor gespecialiseerd in ondernemingsrecht uitkomst. Door uw zaak uit handen te geven aan Forsyte weet u zeker dat alles in het werk gesteld wordt om een voor u gewenste uitkomst te bereiken. Ondertussen kunt u zelf blijven focussen op de core business van uw bedrijf.

Vennootschapsrecht & rechtspersonenrecht

In het ondernemingsrecht onderscheiden we rechtspersonenrecht en vennootschapsrecht. Het rechtspersonen recht gaat over alle rechtspersonen, waaronder ook de B.V en de N.V. Vennootschapsrecht focust zich enkel op de B.V en N.V. Forsyte biedt juridische ondersteuning bij zaken die komen kijken bij het oprichten van elke ondernemingsvorm. Ook bij geschillen tussen aandeelhouders, vennoten en zakenpartners bieden wij gespecialiseerde hulp.

Faillissementsrecht, fusies en overnames

Forsyte advocaten is gespecialiseerd in insolventierecht: wij onderhandelen, procederen, stellen beroep in en begeleiden rechtspersonen indien nodig naar een toekomstige faillissementssituatie. Onze faillissementsrecht specialisten werken efficiënt en behandelen uw volledige zaak voor een vaste prijs. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Ook wanneer u op zoek bent naar een fusie advocaat of overname advocaat kunt u bij Forsyte terecht.

De ondernemingsrecht advocaten van Forsyte zijn actief in de Randstad en de regio’s Midden- en Zuid-Nederland. Vrijblijvend uw zaak voorleggen?