Skip to main content

Fraude & witwaszaken

Fraude- en witwaszaken

Wordt u verdacht van fraude of witwassen dan is het zaak om u zo snel mogelijk te laten bijstaan door een deskundige advocaat. Uiteraard zet Forsyte Advocaten alles op alles om te voorkomen dat er een procedure tegen u wordt gestart en u in de rechtbank moet verschijnen. Indien het toch tot een procedure komt zijn wij, daar wij specialist in het procesrecht zijn, in staat de voor u zo goed mogelijke uitkomst te bewerkstelligen.  

Fraude

Mr. Siddiqui is gespecialiseerd in ondernemings(straf)recht. Vanuit deze deskundigheid staat hij regelmatig verdachten bij in fraudezaken. Wanneer u wordt verdacht van een vorm van fraude zoals bijvoorbeeld oplichting, valsheid in geschrifte of faillissementsfraude staat Forsyte Advocaten u graag bij. Ook wanneer u geconfronteerd wordt met ontslag wegens fraude staan onze specialisten voor u klaar om juridische bijstand te verlenen.  

Verdacht van witwassen?

Wordt u verdacht van witwassen al dan niet in combinatie met belastingfraude? Ook dan is het zaak om zo snel mogelijk gespecialiseerde juridische bijstand te verkrijgen. Wanneer u van witwassen verdacht wordt verdenkt men u van het verbergen van de herkomst van crimineel geld. Een veroordeling voor witwassen kan leiden tot een geldboete of werkstraf, maar ook tot een gevangenisstraf. Het is daarom zaak om u tijdens het proces te laten bijstaan door een ervaren advocaat witwassen.

Forsyte Advocaten, specialist voor het MKB, is actief in de BeNeLux.