Skip to main content

Reviews van onze klanten

FORSYTE Reviews:

Bron: https://legalista.nl/adviseurs/details/forsyte-advocaten-rotterdam

Danish Siddiqui en Godiva Sjambar hebben mij goed bijgestaan bij een belangrijke zaak. Een paar kernpunten van Danish en Godiva zijn dat ze flexibel zijn, aandachtig te werk gaan en uitstekend meedenken aan de beste oplossing. Vanwege deze redenen zou ik ze dus van harte aanbevelen.

Den


Deze mensen spelen zeer kort op de bal, waar andere advocaten om de hete brij heendraaien en of er geen zin in hebben pakken deze mensen na evaluatie het gewoon op.
Binnen anderhalf uur weet je of je zaak een goede slagingskans heeft of niet. Werkelijk indrukwekkend…
Men heeft mij zeer goed bijgestaan bij een vervelende kwestie en dit tot een goed resultaat weten te brengen.
Ik kan dit kantoor van harte aanbevelen, en hun competenties gaan zelfs verder dan het aangegeven vakgebied in advocatuur.

TPR Powerflush


Gelukkig is er goed nieuws, advocatenkantoor Forsyte is kundig in zijn vak. Ik had een probleem met actualisatie opstalrecht en dit kantoor (mr D. Siddiqui) heeft het zeer goed opgelost.

M.A.G. den Hartog


Forsyte Advocaten heeft een aansprakelijkheidsstelling voor mij opgesteld en verstuurd. De ontvanger was een bedrijf dat bij mij thuis werkzaamheden had verricht en daarbij schade had veroorzaakt.

Forsyte reageerde erg snel en heeft mij tegen een zeer concurrerende prijs geholpen. Het resultaat was dat het bedrijf de zaak heeft doorgespeeld aan zijn verzekeraar. Dat hadden ze wellicht niet zo snel gedaan had ik de brief zelf opgesteld en ondertekend.

Tomas


Het team van Forsyte zijn echte vakmensen en geven eerlijk advies en zijn adequaat in hun aanpak. Alle zaken voor ons verricht zijn erg goed verlopen.

Robbert Wilts


Forsyte Advocaten zijn vriendelijk, meedenkend, meelevend, realistisch, vertrouwd en boven al professioneel.

Yamina


Door een media bedrijf werd ons een contract van 84 maanden aangesmeerd.
Dankzij de hulp van de heer Siddiqui van Forsyte Advocaten hebben we het contract verlaagd naar 12 maanden.
Ze zijn echt een aanrader bij een probleem in een overeenkomst waar u het niet mee eens bent.

Milad


Adequate begeleiding, persoonlijke toewijding, service gericht en heldere adviezen.

Oscar


To Anyone It May Concern,

With this message I would like to express my gratitude how I am pleased with the serviced provided by Forsyte Advocaten in Rotterdam. At some point during the pandemic I had to face the extreme events, including disrespect, dishonesty, being treated without any sense of equal rights as non Dutch person. Arthur and Simon from Forsyte Advocaten made me believe again that we all are equal, we have not only the same rights but also we need to fulfill the same obligations. What I like the most about their services is: they listen, they put themselves in your shoes, they are honest and direct, they are not the ones who use sugar coating terms when they work. They don’t work for you, they work with you. They look for the best solution suitable to your situation which gives you the feeling your cases is being treated in the very personalized way.  I recommend the services of Forsyte Advocaten in full and to Anyone in a need of legal assistance.

Kind Regards, Aleksandra Majkowska


Supergoed geholpen! Denken heel fijn mee.

Nora


Dit kantoor benaderd met een expliciete vraag inclusief een lijvig dossier. Nog dezelfde dag een terugkoppeling ontvangen met uitgebreide toelichting dat ons doel niet bereikt kon worden door inzet van een advocaat. Wilde niets in rekening brengen ondanks de tijd en energie die in deze zaak is gestoken. Klasse! Ben zeker van plan om indien nodig weer bij dit kantoor aan te kloppen!

P. van Driel


Goede deskundige advocaten.

Richard


Eerste zeer prettige ervaring met Forsyte Advocaten.
Duidelijke taal, vriendelijk en het direct handelen hebben mij erg geholpen om vertrouwen te krijgen in een goede afloop.
Ook de wijze van aanpakken en de terugkoppeling daarop was fijn.

Linda


Een net kantoor in Rotterdam wat werkt met vaste prijzen. Het was soms nog wat onduidelijk wat daar wel en niet inzit maar als je dat eenmaal doorgenomen hebt met elkaar is dat een prima concept.
Ze hebben gedaan wat ze konden maar helaas een teleurstellend resultaat.

Echter dat kan je ze denk ik niet aanrekenen gezien de huidige staat van de rechtspraak.

Als je ze er af en toe even aan herinnerd de juridische termen een beetje te duiden in de communicatie naar de cliënt dan is het een prima kantoor om mee te werken.

Niels


Beoordeel ons op Legalista.nl via deze link.