Simon van Zijll advocaat Forsyte

Simon van Zijll

Ondernemingsrecht, procesrecht, vastgoedrecht en investeringsarbitrage

Mr. S.W. van Zijll is sinds 2007 advocaat. Eerder was hij werkzaam bij NautaDutilh en als partner bij Yuen Law Firm. In 2013 heeft hij Forsyte advocaten opgericht. Zijn missie: challenging the status quo, door ondernemers complete juridische ondersteuning te kunnen bieden tegen transparante vaste prijzen. Simon van Zijll maakt daarnaast deel uit van de kleine groep in investeringsarbitrage gespecialiseerde advocaten die Nederland rijk is. Ook heeft Mr. Van Zijll uitgebreide expertise in onder meer ondernemingsrecht, procesrecht en vastgoedrecht.

Danish Siddiqui advocaat

Danish Siddiqui

Ondernemingsrecht, financieel- economisch strafrecht, huurrecht en procesrecht

Mr. D.A. Siddiqui is afgestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Hij is sinds 2016 verbonden aan Forsyte Advocaten. Mr. Siddiqui is een gepassioneerd advocaat voor wie de belangen van de cliënt altijd op nummer één staan. Hoe groot of klein de zaak ook is, MR. Siddiqui gaat, binnen de mogelijkheden van het recht, tot het uiterste om voor u de meest optimale uitkomst te bedingen. Mr. Siddiqui is gespecialiseerd in financieel-economisch strafrecht, huurrecht, ondernemingsrecht en procederen.

Manon Verrips - Forsyte advocaten

Manon Verrips

Huurrecht, ondernemingsrecht en incasso, beslag en executie

Manon Verrips is een zeer gedreven juridisch medewerker. Haar kennis en kunde zet zij in ter ondersteuning van de advocaten van Forsyte en ten behoeve van de cliënt. Het Nederlands recht is complex en ingewikkeld. Doel van Manon is dan ook om particulieren, maar vooral ook ondernemers, te ondersteunen bij het begrijpen en toepassen van het recht. Hierdoor worden zij in staat gesteld de juiste stappen te nemen en duidelijke afspraken te maken om conflicten in de toekomst te voorkomen. Manon is een allround juridisch medewerker met een speciale focus op ondernemingsrecht, verbintenissenrecht, huurrecht en dagvaarden.

Khadija Agha - Forsyte

Khadija Agha

Huurrecht, arbeidsrecht, contractenrecht

Juridisch medewerker Khadija Agha heeft binnen Forsyte een belangrijke adviserende en ondersteunende rol. Khadija focust zich met name op het voorbereiden van zaken binnen het huurrecht, het arbeidsrecht en het contractenrecht. Het verrichten van nauwkeurig dossieronderzoek, het beoordelen van juridische vraagstukken en het toetsen van de bewijsvoering maken hier onderdeel van uit.

Ubeyde Tekinbas - Forsyte

Ubeyde Tekinbas

Arbeidsrecht, bestuursrecht, ondernemingsrecht, privacy- en migratierecht.

Ubeyde Tekinbas behaalde in 2018 zijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Na een uitwisselingsprogramma in Ankara te hebben gevolgd specialiseert hij zich nu in Commercial & Company Law en Nederlands Recht. Ubeyde is een ervaren juridisch adviseur met werkervaring binnen de juridische wereld en het bedrijfsleven. Binnen Forsyte richt hij zich met name op het arbeids- en ondernemingsrecht, het bestuursrecht en het privacy- en migratierecht.

Sifra van Esch - Forsyte advocaten

Sifra van Esch

Business Development Manager

Als business development manager focust Sifra zich binnen Forsyte op vooruitgang en het optimaliseren van prestaties. Zij werkt mee aan het ontwikkelen, uitvoeren en optimaliseren van de Forsyte strategie die het mogelijk maakt om cliënten van Forsyte nog beter te bedienen.