Simon van der Zijll

Simon van Zijll

Ondernemingsrecht, procesrecht, vastgoedrecht en investeringsarbitrage

Mr. S.W. van Zijll is sinds 2007 advocaat. Eerder was hij werkzaam bij NautaDutilh en als partner bij Yuen Law Firm. In 2013 heeft hij Forsyte advocaten opgericht. Zijn missie: challenging the status quo, door ondernemers complete juridische ondersteuning te kunnen bieden tegen transparante vaste prijzen. Simon van Zijll maakt daarnaast deel uit van de kleine groep in investeringsarbitrage gespecialiseerde advocaten die Nederland rijk is. Ook heeft Mr. Van Zijll uitgebreide expertise in onder meer ondernemingsrecht, procesrecht en vastgoedrecht.
Danish Siddiqui

Danish Siddiqui

Ondernemingsrecht, financieel- economisch strafrecht, huurrecht en procesrecht

Mr. D.A. Siddiqui is in 2017 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Hij is sinds 2016 verbonden aan Forsyte en in 2018 beëdigd als advocaat in het arrondissement Rotterdam. Mr. Siddiqui is een gepassioneerd advocaat voor wie de belangen van de cliënt altijd op nummer één staan. Hoe groot of klein de zaak ook is, MR. Siddiqui gaat, binnen de mogelijkheden van het recht, tot het uiterste om voor de cliënt de meest optimale uitkomst te bedingen. Mr. Siddiqui is gespecialiseerd in financieel-economisch strafrecht, huurrecht ondernemingsrecht en procederen.
Manon Verrips

Manon Verrips

Huurrecht, ondernemingsrecht en incasso, beslag en executie

Manon Verrips is een zeer gedreven juridisch medewerker. Haar kennis en kunde zet zij in ter ondersteuning van de advocaten van Forsyte en ten behoeve van de cliënt. Het Nederlands recht is complex en ingewikkeld. Doel van Manon is dan ook om particulieren, maar vooral ook ondernemers, te ondersteunen bij het begrijpen en toepassen van het recht. Hierdoor worden zij in staat gesteld de juiste stappen te nemen en duidelijke afspraken te maken om conflicten in de toekomst te voorkomen. Manon is een allround juridisch medewerker met een speciale focus op ondernemingsrecht, verbintenissenrecht, huurrecht en dagvaarden.
Safae Balah

Safae Balah

Fiscaal recht, ondernemingsrecht, bestuursrecht

Recentelijk (2019) heeft Forsyte versterking gekregen van Safae Balah. Zij werkt binnen Forsyte als allround juridisch medewerker, met een speciale focus op fiscaal recht, ondernemingsrecht en bestuursrecht. Safae Balah houdt zich onder meer bezig met het bieden van ondersteuning aan de advocaten, het verrichten van dossieronderzoek en het verlenen van juridisch advies.

Khadija Agha

Huurrecht, arbeidsrecht, contractenrecht

Juridisch medewerker Khadija Agha heeft binnen Forsyte een belangrijke adviserende en ondersteunende rol. Khadija focust zich met name op het voorbereiden van zaken binnen het huurrecht, het arbeidsrecht en het contractenrecht. Het verrichten van nauwkeurig dossieronderzoek, het beoordelen van juridische vraagstukken en het toetsen van de bewijsvoering maken hier onderdeel van uit.
Sifra van Esch

Sifra van Esch

Business Development Manager

Als business development manager focust Sifra zich binnen Forsyte op vooruitgang en het optimaliseren van prestaties. Zij werkt mee aan het ontwikkelen, uitvoeren en optimaliseren van de Forsyte strategie die het mogelijk maakt om cliënten van Forsyte nog beter te bedienen.