Skip to main content

Werken bij FORSYTE

Fijn dat je interesse toont in FORSYTE. Wij zijn een jong en ambitieus team, dat de MKB-ondernemer bij wil staan alle mogelijke juridische geschillen. Dat doen wij niet op de in de advocatuur gebruikelijke wijze: gelijk dossiernummer aanmaken en totaal focussen op de kern van het probleem.
Nee, wij willen weten wie de cliënt is, wat hem/haar beweegt, hoe het probleem is ontstaan en wat de verwachtingen zijn.

Als de cliënt belt, hoeft hij/zij geen dossiernummer te geven, want wij kennen de cliënt. Wij bouwen een relatie op gebaseerd op gebleken vertrouwen, zodat cliënt ons ook in de toekomst weet te vinden als dat nodig is. Mensen helpen is wat ons drijft.

Dat maakt dit kantoor anders dan andere kantoren en wij blijven graag weg bij de geëigende paden.

Werken bij FORSYTE betekent onderdeel zijn van een team specialisten, the sharpests minds in the business. Wij blijven elkaar stimuleren om beter te worden, ook na vele jaren ervaring. Daarom zijn wij blij met een divers team, qua achtergrond, karakter, ervaring en temperament. Maar zoveel diversiteit werkt alleen als er een groot onderling respect is. Dat respect tonen wij ook aan onze cliënten. Het is in de menselijke maat waarin wij ons ook onderscheiden. Zowel intern als extern.

De advocatuur is ‘serious business’, maar dat betekent niet dat er niet veel gelachen kan worden. Wij houden van dit vak en dat stralen wij uit door naast hard werken voor de cliënten ook veel plezier te maken. Natuurlijk is de balans tussen werk en je privéleven belangrijk. Als het nodig is, worden er lange dagen gemaakt. Maar wij proberen het werk zodanig te plannen, structureren en verdelen dat dat zo weinig mogelijk nodig is. Veel stress is volslagen onnodig als je van tevoren goed nadenkt hoe je te werk gaat.

Dit kantoor organiseert geen tafeltennis wedstrijden en yogaklassen om van je stress af te komen. Dat is bij ons niet nodig, want wij hebben plezier in ons vak, ondersteunen elkaar en halen volop energie uit het bijstaan van onze MKB-cliënten.

Een strakke hiërarchie zoals de meeste middelgrote en grote kantoren kennen, kennen wij niet. Wij zijn een team met een informele cultuur. We werken samen, we geven elkaar support, we sparren graag en het beste resultaat voor de cliënt is een collectieve inspanning. Iedereen heeft daarin een inbreng.

Maar het team kan nog sterker. We kunnen nog wel een paar A-spelers gebruiken of mensen die zich kunnen ontwikkelen tot een A-speler. Dan kunnen wij nog meer doen voor onze cliënten.

 

Kijk daarom welke vacature wij voor jou hebben:

OFFICE MANAGER
OFFICE MANAGER

Lees verder >

YOUNG PROFESSIONAL
YOUNG PROFESSIONAL

Lees verder >

PARALEGAL
PARALEGAL

Lees verder >

ADVOCAAT-MEDEWERKER ZAKELIJKE PRAKTIJK
ADVOCAAT-MEDEWERKER ZAKELIJKE PRAKTIJK

Lees verder >