Godiva Sjambar

G. Sjambar

Wat drijft mij?

Ik heb twee grote interesses: ondernemingsrecht en strafrecht. Lang heb ik gedacht hiertussen een keuze te moeten maken. Tot Forsyte Advocaten op mijn pad kwam. Hier wordt een full service pakket aan de hardwerkende ondernemer geboden en als hij een strafrechtelijk probleem heeft, staan wij hem ook op terrein bij. Dat is wat ik graag wil.

Werken bij een advocatenkantoor waar cliënten en medewerkers elkaar niet of nauwelijks kennen, heeft me nooit aangetrokken. Maar bij een relatief klein (nu nog) kantoor als Forsyte is dat niet het geval. Wij gaan zelfs de ondernemer opzoeken om met hem/haar kennis te maken. Zo leren we iemand echt kennen, begrijpen we beter het probleem en kunnen we hem/haar nog beter helpen. Dit kantoor kent korte lijnen. De cliënt heeft direct de behandelaar aan de telefoon en je bouwt een relatie op.

Het is fijn in een team te werken met specialisten op rechtsgebieden en hun te zien samenwerken. Hier is geen uurtje-factuurtje cultuur, waarbij men elkaar vliegen afvangt. Nee, wij bundelen onze kennis om de cliënt echt te helpen.

We hebben interessante cliënten in binnen- en buitenland en de juridische casussen zijn fascinerend. Hier is geen dag hetzelfde en dat is precies wat ik zocht.

Forsyte Advocaten, specialist voor het MKB, is actief in de BeNeLux.