Skip to main content

Forsyte Advocaten: uw advocatenkantoor in Rotterdam

Forsyte Advocaten is een jong en innovatief advocatenkantoor in Rotterdam. Wij richten ons met name op ondernemers en onze expertise ligt bij het procederen inzake zakelijke geschillen. De beste behandeling van uw zaak staat echter altijd voorop. Wij kijken daarom altijd met een brede blik: bent u niet gebaat bij een procedure of een uitgebreid juridisch onderzoek? Dan proberen wij de zaak eerst buitengerechtelijk af te doen.

Wij hebben een bijzondere expertise in het ondernemingsrecht, maar staan ook klaar voor particulieren.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar advocatenkantoor voor ondernemers in Rotterdam? Leg vrijblijvend uw zaak voor aan Forsyte Advocaten!

Alle juridische hulp onder één dak

Advocatenkantoor Forsyte in Rotterdam werd in 2013 opgericht door Mr. S.W. van Zijll. Zijn missie: ondernemers volledig ontzorgen in het juridische proces. Forsyte is dan ook de advocaat voor ondernemers waar u alle juridische hulp onder één dak kunt vinden. Wij onderscheiden ons door onze unieke dienstverlening.

Daarnaast hanteren wij korte lijnen en hebben we een brede expertise, onder andere in het vastgoedrecht, huurrecht, arbeidsrecht, investeringsrecht en uiteraard het ondernemingsrecht. Forsyte Advocatenkantoor is in iedere zaak uw aanspreekpunt. Is er een specialist nodig van één van onze externe partners? Dan schakelen wij die uiteraard voor u in.

De werkwijze van advocatenkantoor Forsyte

Bij Forsyte staat u als client echt altijd voorop. Wij maken indien mogelijk een vroege start: niet afwachten, maar handelen zodat wij voor u het verschil kunnen maken. Bent u gebaat bij een juridische procedure? Dan gaan wij voor u tot het uiterste. Is het voor u voordeliger om de zaak buitengerechtelijk af te doen? Dan spannen wij ons buiten de rechtszaal optimaal in om voor u het best mogelijke resultaat te behalen. Transparantie, betrouwbaarheid en specialisme zijn daarbij onze kernbegrippen. 

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een advocatenkantoor in Rotterdam en wilt u weten wat voor u kunnen betekenen? In talloze procedures stonden wij reeds andere ondernemers en particulieren succesvol bij in (zakelijke) geschillen. Wij adviseren en procederen in het contractenrecht, vastgoedrecht en huurrecht, ondernemingsrecht en procesrecht. Mr. van Zijll is daarnaast gespecialiseerd in investeringsrecht en arbitrage. Neem contact met ons op om vrijblijvend uw zaak voor te leggen: wij leggen graag uit hoe wij u kunnen bijstaan.

 

Forsyte Advocaten, specialist voor het MKB, is actief in de BeNeLux.