Skip to main content

Forsyte: dé advocaat voor ondernemers

Forsyte Advocaten focust zich op juridische dienstverlening aan ondernemers. Mr. S.W. van Zijll staat al jarenlang samen met zijn deskundige team ondernemers bij, met name in de procespraktijk. 

Het team van Forsyte Advocaten heeft veel ervaring en expertise in het ondernemingsrecht. Wij bieden onder andere ondersteuning bij:

  • Adviseren en procederen in zakelijke geschillen
  • Bijstand in geval van niet nakoming van overeenkomsten
  • Opstellen en controleren van overeenkomsten
  • Bijstand en advies bij fusies, overnames en andere samenwerkingen

Forsyte kenmerkt zich door haar hands-on-mentaliteit: we zijn klantgericht, proactief en toegewijd. Daarbij stellen wij uw belang altijd voorop. U bent niet altijd gebaat bij een dure juridische procedure. Wij zullen daarom altijd eerst proberen om uw zaak buitengerechtelijk op te lossen. Zo besparen wij voor u op tijd en kosten. Mocht een gerechtelijke procedure echter nodig zijn, dan gaan wij voor u tot het uiterste!

Scherpe prijzen:

Als ondernemingsrecht advocaat begrijpen wij als geen ander dat u als ondernemer behoefte heeft aan transparantie en duidelijkheid. Daarom zijn wij altijd bereid om een commitment aan u te maken en het risico te delen: geen uurtje-factuurtje, maar een offerte voor een scherpe prijs.

Mkb advocaten

Forsyte Advocaten staat talloze mkb'ers bij. Bedrijven sluiten vaak diverse contracten en overeenkomsten en deze zijn regelmatig oorzaak van conflict. Ook het ontbreken van contracten of onduidelijke formuleringen zorgen regelmatig voor zakelijke geschillen. Om dure juridische conflicten te voorkomen focussen onze mkb advocaten daarom op het adviseren en ondersteunen van mkb'ers. Onze advocaten zijn specialist in het contractenrecht, vastgoedrecht en huurrecht en ondernemingsrecht.

Voorkom dat een geschil uit de hand loopt! Neem direct contact op als u met een juridische kwestie zit. U kunt aan ons vrijblijvend uw zaak voorleggen. 

 

Forsyte Advocaten, specialist voor het MKB, is actief in de BeNeLux.