Forsyte: uw advocaat in Rotterdam

Bent u op zoek naar een betrouwbare advocaat in Rotterdam? Leg vrijblijvend uw zaak voor aan Forsyte Advocaten!

In 2013 werd Forsyte Advocaten opgericht door Mr. S.W van Zijll. Eerder was hij als advocaat werkzaam bij NautaDutilh en als partner bij Yuen Law Firm. Het kantoor van Mr. van Zijll onderscheidt zich door de kwaliteit van haar dienstverlening en haar unieke aanpak. In tegenstelling tot veel andere kantoren bieden wij ondernemers de kans om juridische ondersteuning te krijgen tegen vooraf vastgestelde vaste prijzen. Zo weet u altijd vooraf waar u aan toe bent en wordt u nooit geconfronteerd met onverwacht hoge rekeningen.

Onze werkwijze

Bij Forsyte staat de client echt altijd voorop. Bent u niet gebaat bij een dure juridische procedure? Dan proberen wij eerst om in uw zaak buitengerechtelijk tot een oplossing te komen. We zijn echter proactief en toegewijd: is een procedure nodig, dan gaan wij tot het uiterste! Wij zoeken door om het onmogelijke mogelijk te maken. Forsyte is een advocaat Rotterdam met een brede blik: wij doen er alles aan om uw positie te optimaliseren.

Expertise

Forsyte Advocaten is bij uitstek een advocaat voor ondernemers. In talloze procedures stonden wij ondernemers succesvol bij in zakelijke geschillen. Ook in particuliere geschillen kunnen wij echter adviseren, procederen en bemiddelen. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het contractenrecht, vastgoedrecht en huurrecht, ondernemingsrecht en procesrecht. Mr. van Zijll is daarnaast gespecialiseerd in investeringsrecht en arbitrage

 

Mr. Simon van Zijll is gespecialiseerd in het ondernemings- en vastgoedrecht. Ook heeft hij een bijzondere expertise in investeringsarbitrage.

Danish

Mr. Siddiqui is gespecialiseerd in ondernemings(straf)recht.

De advocaten van Forsyte zijn actief in de Randstad en de regio’s Midden- en Zuid-Nederland. Vrijblijvend uw zaak voorleggen?